In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Het Schaftlokaal in DRU Cultuurfabriek
Hutteweg 24
7071 BV Ulft

E info@drucultuurfabriek.nl
T (0315) 82 02 01
I www.drucultuurfabriek.nl

Grand café

Het Schaftlokaal in DRU Cultuurfabriek

In een prachtig monumentaal pand, gelegen op het terrein van de voormalige ijzergieterij DRU aan de Oude IJssel, bevindt zich grand café Het Schaftlokaal.

Het Schaftlokaal is het smeltpunt van sfeer en smaak. Waar goed proeven de gewoonste zaak van de wereld is en waar alle gerechten geserveerd worden in onze wereldberoemde ‘huisgegoten’ geëmailleerde pannen. Ruim 250 jaar robuuste geschiedenis, verankerd in de grond, de streek en in de harten van vele generaties. Het ‘oergevoel’ noemen wij dat, we serveren het graag bij je aan tafel!

In Het Schaftlokaal ben je 7 dagen per week van harte welkom voor o.a. een heerlijke kop koffie met ons befaamde Oerbreudje, een perfect verzorgde lunch, een gezellig diner of een sfeervolle borrel. Daarnaast kun je uitwijken naar onze prachtige vergaderzalen die door de samensmelting van moderne én authentieke, industriële stijlelementen een bijzondere sfeer uitademen. Een bezoek aan onze locatie is een belevenis op zich!

Tip

Maak je avond uit helemaal compleet met een bezoek aan een theatervoorstelling, film of popconcert in de DRU Cultuurfabriek. Kijk voor onze culturele agenda op de website.

 

Openingstijden: Zie website

Aantal zitplaatsen: 110

Gastvrouw: Monique Spijker

 

" Ruim 250 jaar robuuste geschiedenis, verankerd in de grond, de streek en in de harten van vele generaties. Het 'oergevoel' noemen wij dat, we serveren het graag bij je aan tafel."