In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

                                                               Wildkookboek

Thuis nagenieten van de lekkerste wildreceppten uit de Achterhoek? Voor dit boek reisde culinair journalist Jacques Hermus langs jager en wildslager, langs chefs en wijnmakers in de Achterhoek. Twintig chef-koks uit de regio delen hun inspirerende verhalen en recepten. Jacques Hermus schrijft al twintig jaar voor verschillende kranten en tijdschriften over eten en drinken.

Over de soorten wild in ons land, jachttechnieken en jagersrituelen, paddenstoelen, bessen, noten en kruiden. Waar koop je het beste wild? Hoe maak je het schoon? Hoe kun je het bewaren? Hoe maak je een krachtige wildsaus en houd je het vlees mals en smakelijk? Het Wildkookboek geeft antwoord op al deze vragen.

 

Arrangementen

Wildbrochure

 

 


Wild eten in de Achterhoek

Vanaf eind september ligt de nieuwe wildbrochure weer bij de deelnemende restaurants.
Klik links op de brochure om alvast een kijkje te nemen.