In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Wildkookboek

Vanaf half oktober verkrijgbaar. Hazenrug, fazantenbout, een wildzwijnhammetje of duivenborst. Voor dit boek reisde culinair journalist Jacques Hermus langs jagers en wildslagers, langs chefs en wijnmakers. In de Achterhoek, een van de mooiste streken van ons land, tekende hij recepten op van twintig chef-koks. Met een boek vol inspirerende recepten en boeiende verhalen als resultaat.

Over de soorten wild in ons land, jachttechnieken en jagersrituelen, paddenstoelen, bessen, noten en kruiden. Waar koop je het beste wild? Hoe maak je het schoon? Hoe kun je het bewaren? Hoe maak je een krachtige wildsaus en houd je het vlees mals en smakelijk? Het Wildkookboek geeft antwoord op al deze vragen.

Over de auteur:
Jacques Hermus schrijft al twintig jaar voor verschillende kranten en tijdschriften over eten en drinken. Hij eet en drinkt de wereld rond: soms met bier en burgers, soms met whisky en wild, vaak met wijn en wonderbaarlijke gerechten. Maar altijd met smaak en een onstuitbare nieuwsgierigheid naar het verhaal achter ons eten. Eerder verscheen van zijn hand Het wilde eten.

Het wildkookboek is vanaf half oktober verkrijgbaar en kunt u hier alvast reserveren:  https://www.eci.nl/boeken/het-wildkookboek-jacques-hermus-9789059568044

Arrangementen

Wildbrochure

Wild eten in de Achterhoek

Vanaf eind september is de nieuwe brochure weer verkrijgbaar bij de deelnemende wildrestaurants.