In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

De Tuinkamer
Hengeloseweg 1
7261 LV Ruurlo

E info@hoteldetuinkamer.nl
T (0573) 45 21 47
I www.hoteldetuinkamer.nl

Restaurant Hotel

De Tuinkamer

Wie de stille weg van het dorp Ruurlo naar het Achterhoekse Hengelo neemt, ziet juist voorbij de kasteeldoolhof aan de rechterhand het fraaie boerderijcomplex van Logis Hotel Restaurant De Tuinkamer.

De Tuinkamer is gevestigd in een sfeervol verbouwde boerderij. In de oude deel vindt u de huiskamer/bar met grote open haard, een ideale ruimte voor aperitief of digestief. Aan de tuinzijde is het fijnproevers-restaurant gebouwd: Een in de stijl van de boerderij gebouwde serre, waar de gast het hele jaar rond een prachtig uitzicht heeft op het Achterhoekse coulisselandschap. Hier wordt door chef-eigenaar Jos Weel op hoog niveau met de seizoenen mee gekookt.

De keuken kan worden omschreven als klassiek maar met een moderne presentatie en verfijnde smaken. Alles wordt in eigen keuken bereid. Voor zover mogelijk komt het wild uit de Achterhoek. Vinologe Ria Weel adviseert u graag bij het vinden van een glas wijn passend bij de gerechten.

Restaurant De Tuinkamer heeft 9 hotelkamers, alle sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken. Het restaurant staat vermeld in alle toonaangevende culinaire gidsen, zoals de Michelin gids, de GaultMillau en de Lekker. Tevens heeft de Tuinkamer een Table Distinguée van Logis Hotels, een teken van een verfijnde keuken.

 

Openingstijden restaurant: wo t/m za vanaf 17.00 uur, zo vanaf 14.00 uur

Gesloten op: maandag en dinsdag

Aantal zitplaatsen: 40

Overnachtingsmogelijkheid: voor 20 personen

Gastvrouw/gastheer: Ria en Jos Weel 

De moeite waard om te komen proeven!