In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

De Hoofdige Boer
Dorpsstraat 38
7218 AH Almen

E hotel@dehoofdigeboer.nl
T 0575431744
I www.dehoofdigeboer.nl

Landhotel

De Hoofdige Boer

De bekende dichter A.C.W. Staring is afkomstig uit de Achterhoek. Het gedicht over De Hoofdige Boer speelt zich af in en om het dorp Almen en handelt over de boer die zich verzette tegen moderniseringen in de 19e eeuw.

Anders dan de koppige boer uit de gedichten van Staring, gaat het hotel met zijn tijd mee en biedt de gast anno 2017 een comfortabel verblijf in een landelijke omgeving. Almen ligt centraal in de driehoek Zutphen, Lochem en Deventer, waar je ongestoord kunt wandelen en fietsen door uitgestrekte bossen en velden.De nieuwe inrichting van het restaurant en de gelagkamer straalt een landelijke, rustige sfeer uit en is helemaal bij de tijd. Twee haarden vullen de wildsfeer aan; even ongestoord genieten van een aperitief en later... een digestief? De menukaart biedt volop keuze uit wildgerechten. Of het gaat om haas, wildzwijn of ree, de keukenbrigade van De Hoofdige Boer maakt van iedere soort wild een eigen specialiteit.

Een indruk van de kaart

Wildzwijnsbiefstuk, wilde eend, wildproeverij en dubbel getrokken wildbouillon zijn enkele voorbeelden van heerlijke gerechten die onze koks bereiden. We bieden à la carte wildgerechten en speciaal samengestelde menu’s.

Openingstijden: De keuken is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 20.30 uur.

Aantal kamers: 23 kamers

Gastheer / gastvrouw: Dirk Holtslag en Sandra Grootenhuijs

 

 

 

" Van wild genieten op een ontspannen plek."