In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Kawop
Markt 23
7241 AA Lochem

E info@kawop.nl
T (0573) 25 33 42
I www.kawop.nl

Restaurant Brasserie

Kawop

Hoe komt Restaurant Kawop aan zijn bijzondere naam? Uiteraard zit hier een verhaal aan vast. Het pand is vroeger bewoond geweest door oudere dames, begijntjes. Hen werd door de plaatselijke bevolking, op het moment dat zij hun huis verlieten, telkens toegeroepen: ’Kap op!’. Toen Ronald Bouwhuis het restaurant opende, was een toepasselijke naam dan ook snel gevonden.

Maar niet alleen de naam van dit Lochemse restaurant is bijzonder. Ook de ambiance en de smaakvolle gerechten zijn het vermelden meer dan waard. Kawop is gevestigd in een monumentaal herenhuis en ligt aan het gezellige marktplein van Lochem. Binnen is het warm en huiselijk. Vanuit het restaurant is er zicht op de open keuken, waar de koks met persoonlijke zorg en creativiteit de maaltijden bereiden. Bij Kawop wordt gewerkt met verse ingrediënten en eerlijke producten, die geserveerd worden tegen een vriendelijke prijs.Onder het genot van een aperitief bij de open haard kunt u een keuze maken uit het 3-gangen ‘Begijnenmenu’ of een van de vele wildspecialiteiten. Au revoir!

 

Openingstijden: De keuken is geopend van 12.00 uur t/m 21.00 uur, vanaf 17.30 uur is dineren mogelijk.

Gesloten op: Donderdag

Aantal zitplaatsen: 35

Gastheer: Ronald Bouwhuis

 

" In de open keuken worden met persoonlijke zorg en aandacht en creativiteit de maaltijden bereid met verse en eerlijke producten."