In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Bakker
Dorpsstraat 24
7251 BB Vorden

E info@bakker.nl
T (0575) 55 13 12
I www.bakker.nl

Hotel Restaurant

Bakker

Bakker in Vorden; wie kent de naam niet? Lekker eten, gemoedelijk iets drinken en rustig slapen, dat is waar hotel Bakker voor staat. Dat maakt het bedrijf al bijna 70 jaar één van de bekendste horeca-bedrijven in de Achterhoek. Wild eten kent een lange traditie in dit bedrijf. Dat is wel te zien aan de decoratie. Vele geweien sieren de gelagkamer. Ook de prachtige schilderijen hebben vaak het thema van de jacht.

Het wild dat u gaat eten is afkomstig uit de bossen rond Vorden. Wij serveren een aantal klassieke gerechten zoals Fazant Metternich, hazerugfilet en reebiefstuk. Bijzonder is de wildproeverij waarmee u kennis maakt met verschillende soorten wild. De hotelkamers bevinden zich in het gerestaureerde hotelpand. De 18 deluxe hotelkamers zijn sfeervol, luxe en tijdloos ingericht. Ze beschikken over koffie en thee faciliteiten, lcd scherm en wifi.

Een indruk van de kaart

Hotel Bakker serveert in het wildseizoen vele wildspecialiteiten zoals fazant Metternich en de uitgebreide wildproeverij; een assortiment van wildsoorten: wild konijn, fazant, wilde eend, haas, hazenrug en reebiefstukjes.

Tip

Aan de overkant van het hotel,  in het Koetshuis, staan onze koetsen voor u klaar. Op afspraak laten wij u graag de mooie omgeving van Vorden op deze bijzondere manier zien.

 

Openingstijden: De keuken is dagelijks geopend van 12.00 uur t/m 21.00 uur

Aantal zitplaatsen: Restaurant 150, serre 40

Overnachtingsmogelijkheid: voor 66 personen

Gastheren en Gastvrouwen: Klaas & Loke Bakker en Jeroen & Liesbeth Geubels-Bakker

 

" Al drie generaties lang wordt er door de familie zelf gejaagd en mede daarvoor serveren we uitsluitend regionaal wild."