In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

De Gouden Karper
Dorpsstraat 9
6999 AA Hummelo

E welkom@degoudenkarperhummelo.nl
T (0314) 38 12 14
I www.degoudenkarperhummelo.nl

Hotel café restaurant

De Gouden Karper

Hotel Café Restaurant en Zalen De Gouden Karper, in de volksmond ook wel de Krent genoemd, is één van de oudste horecabedrijven van de Achterhoek sinds 1642.

Bij de Gouden Karper geniet u in de sfeer van vroeger van een kop koffie, borrel of diner met traditionele wildgerechten. Onze sfeervolle zalen zijn ideaal voor een vergadering, feest of presentatie.

De ligging van het hotel is fraai, aan de overzijde staat het dorpskerkje van Hummelo. De Gouden Karper is het startpunt voor verschillende wandelroutes door de bosrijke omgeving. Een kopje koffie voor de wandeling, of een lekkere maaltijd tot besluit? Geniet van de sfeer en de heerlijke gerechten op het terras, in het café of in het restaurant. Of blijf een nachtje slapen! Maak gebruik van één van de interessante arrangementen!

Indruk van de kaart

De Gouden Karper serveert in het wildseizoen klassieke gerechten als: fazant met zuurkool, gebakken duivenborst met dobbelsteentjes bloedworst, hazenpeper en wilde eend met sinaasappelsaus. Maandelijks een wisselend 3-gangen menu voor 37,50 p.p.

 

 

Openingstijden: De keuken is geopend van maandag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 21.00 uur, zondag van 12.00 uur tot 20.30 uur

Aantal zitplaatsen: 100

Overnachtingsmogelijkheid: Voor 25 personen

 

 

" Bij de Gouden Karper voel je je thuis. In de tijd van nu, met de sfeer van toen."