In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Herbergh d'Olde Marckt
Markt 10
7121 CS Aalten

E info@herbergholdemarckt.nl
T (0543) 47 29 51
I www.herbergholdemarckt.nl

Restaurant

Herbergh d'Olde Marckt

Herbergh d'Olde Marckt is te vinden in het historische centrum van Aalten en kijkt uit op de Markt in Aalten.

U wordt er vriendelijk ontvangen door Albert en Helga Stoverink en hun medewerkers in een sfeervolle en huiselijke ambiance met Achterhoekse gastvrijheid. Tijdens het wildseizoen serveren wij wildgerechten, uitsluitend van Achterhoeks wild. Onze koks bereiden het wild tot culinaire en smaakvolle gerechten. Geniet daarbij van de uitgekozen wildwijn of maak een keuze uit de specials van de wijnkaart of laat u verrassen door de kelderschatten van onze wijnkelder. Voorafgaand aan uw lunch of diner kunt u genieten van een ontspannen wandeling door de gängeskes van Aalten of van een fietstocht door het prachtige coulisselandschap rond ons dorp.

Eind oktober/begin november organiseren wij een speciale wildavond. Met ontvangst in stijl kunt u genieten van een uitgebreid wilddiner met schitterende wijnen. Kijk voor de actuele a la carte kaart op www.herbergholdemarckt.nl. U bent van harte welkom!

Tip

Ontdek de Aaltense Musea
Op de markt tegenover restaurant Herbergh d´Olde Marckt bevinden zich de Aaltense Musea.
(www.aaltensemusea.nl)


Openingstijden: De keuken is donderdag t/m zaterdag en maandag geopend van 10.00 tot 21.00 uur, zondag van 13.00 tot 21.00 uur.

Gesloten op: Dinsdag en woensdag, uitgezonderd voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Aantal zitplaatsen: 60

Gastheer / gastvrouw: Albert en Helga Stoverink

 

" Wilt u van bijzonder Achterhoeks wild genieten? Onze jagers gaan voor u op pad! U bent van harte welkom bij Herbergh d'Olde Marckt!"