In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

U proeft het verschil…

Hesselink Koffie

Koffie van een ambachtelijke koffiebrander smaakt wel even anders dan gewone koffie. Dat is het resultaat van de aandacht voor kwaliteit en de zorg tijdens het branden, met ouderwetse liefde voor het vak. Al heeft ook bij ons de tijd niet stilgestaan; als ambachtelijke brander houden wij maar al te graag vast aan het goede van vroeger. Voor de liefhebber is het resultaat: een kopje koffie met méér klasse.

Kwaliteit…
De inkoop van ruwe koffie geschiedt bij ons met de grootst mogelijke zorg. Daarin vindt u een stukje vakmanschap dat van generatie op generatie is overgebracht. Wij selecteren de fijnste Arabica’s voor onze top espresso. Daarbij wordt niets anders dan de hoogste kwaliteit als uitgangspunt gehanteerd.

Ambachtelijk gebrand…
Wij leven in een tijd waar efficiency en snelheid het voor het zeggen hebben. Tóch geven wij onze koffie tijdens het branden méér tijd om een verfijnder aroma te ontwikkelen. Bij de Espresso blends tot twee maar meer tijd dan er aan het branden van gewone koffie wordt besteed. Dat maakt koffie weliswaar duurder, maar voor de ware liefhebber is de volle, milde smaak van ambachtelijk gebrande koffie en espresso van groter belang.

Hesselink koffie schenkt geluk!
Haal uw eigen geluksmoment in huis en bestel uw koffie(benodigdheden) via www.hespresso.nl
Met de kortingscode WILDETEN2017 krijgt u gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-.

Arrangementen

Wildbrochure

Wild eten in de Achterhoek

Vanaf eind september is de nieuwe brochure weer verkrijgbaar bij de deelnemende wildrestaurants.