In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek staat bekend om haar rust, ruimte, karakteristieke landschap, authentieke boerderijen en pittoreske dorpjes. Het kleinschalige en vriendelijke karakter maken de streek een ideale plek om op verhaal te komen. Kijk op www.achterhoek.nl voor een overzicht van alles wat de Achterhoek te bieden heeft.

Geniet van rust, ruimte en natuur
De Achterhoek is een gebied, dat beroemd is om zijn prachtige eeuwenoude boerderijen.Boerderijen, waarvan de kleur van de luiken vertelt tot welk landgoed de boerderij behoort. Gelegen in het typische coulisselandschap met omzoomde akkers, slingerende beken en mooie doorkijkjes.Hier kun je genieten van rust, ruimte en natuur.

De paden op…
De streek vraagt erom, zou je bijna zeggen! Al die uitgestrekte bossen, die paadjes langs beekjes en die sfeervolle dorpjes. Je moet er wel haast doorheen wandelen of fietsen. Er liggen tal van routes die u langs de mooiste plekjes van dit prachtige gebied leiden. Zo zijn er de korte ommetjes rondom een dorp of stad maar ook lange afstandsroutes lopen door de Achterhoek.

Stadjes met een eigen verhaal
De verschillende historische stadjes in onze regio hebben elk een eigen ver haal, hun eigen bijzonderheden. Monumentale panden, stadsgrachten, musea, kerken, kloosters, kastelen en oude vestingwerken. Allemaal hebben ze kenmerkende ingrediënten. Afhankelijk van je interesse, zijn ze stuk voor stuk een bezoekje waard!

 

Arrangementen

Wildbrochure

 

 


Wild eten in de Achterhoek

De nieuwe wildbrochure ligt weer bij de deelnemende restaurants.