In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Doe eens wild in de kas

Villa Ruimzicht


27-01-2019

Op zondag 27 januari 2019 sluit Bjorn Massop, Chefkok van Villa Ruimzicht, het wild seizoen af met een 2e editie van 'Doe eens wild in de kas'. Als aanhanger van het ' boer tot bord' idee kookt ' Bjorn het liefst met producten van eigen bodem'. Na een bijzondere klik bij zijn bezoek aan Sterren Koken in de Kas hebben Ferdinand en Anja Eeuwes van De Groene Schuur hem uitgenodigd om gastkok te zijn bij deze leerzame en vooral gezellige afsluiten van het wild seizoen!

Bij De Groene Schuur worden onder andere Tropische- en Vergeten groenten, pepers en pompoenen geteeld. In deze mooie landelijk en rustgevende omgeving kun je op 27 januari komen genieten. Tussen 13.00 en 13.30 uur ontvangen ze je met een glas bubbels en een amuse in de kookstudio in de kas. 

Tijdens deze avond word je door Ferdinand van de Groene Schuur begeleid waar je onderweg voelt, ruikt en ziet wat er groeit en bloeit en waar hij zijn vakmanschap met jullie deelt. 
Ondertussen zal Chef Bjorn Massop jullie verrassen met 5 heerlijke wildgangen.
Live cooking 5-gangen walking lunch €59,50 p.p. 
Incl. wijnarrangement, water, bokbier, non-alcoholische dranken en koffie en thee

Je kunt je aanmelden via De Groene Schuur via mail: info@degroeneschuur.nl of telefonisch 0316-330718. De Groene Shuur is gevestigd aan de Lijkweg 9B te Groessen. 

Arrangementen

Wildbrochure

 

 


Wild eten in de Achterhoek

De nieuwe wildbrochure ligt weer bij de deelnemende restaurants.