Restaurant de Leeuw

Rapenburgsestraat 9
7131 CV  Lichtenvoorde
T. (0544) 37 23 48
info@restaurantdeleeuw.nl
www.restaurantdeleeuw.nl

Openingstijden keuken:
dinsdag t/m vrijdag 12.00 tot 14.30 en 17.00 tot 21.00 uur,
zaterdag 16.00 tot 21.00 uur, zondag 15.00 tot 21.00 uur
Sluitingsdag: maandag
Aantal zitplaatsen: Restaurant 65; ‘De Huiskamer’ 15 tot 40 pers.; Jachtkamer tot 140 pers.
Gastheren en gastvrouwen: Hein & Wiljo Nijenhuis en Gerard & Anne Marie Jongerius

De Leeuw interieur

Restaurant De Leeuw
De naam van dit vermaarde restaurant is niet zomaar gekozen. Tastbaar aanwezig op het Lichtenvoordse marktplein staat de Lichtenvoordse leeuwmet daaronder een zwerfkei. Die zwerfkei is ter gelegenheid van het regeringsjubileumvan Koning Willem III door schoenmakers naar het marktplein gesleept; de leeuw komt uit het adellijke geslacht van de Heren van Bronckhorst, die in Lichtenvoorde een kasteel bezaten. Nu zijn de zwerfkei
en de leeuw onlosmakelijk verbonden met het dorp.

Hap stap arrangement
Behalve Restaurant De Leeuw biedt Lichtenvoorde tal van gezellige café’s en restaurants. De families Nijenhuis en Jongerius hebben daaromeen bijzonder hap stap arrangement uitgebracht, wat borg staat voor een ontspannen en gezellige avond. De avond uit start bij Grand Café de Kruup voor een heerlijk aperitiefmet wild amuse. Daarna is het volop genieten van het Wildmenu bij Restaurant De Leeuw. Het slot is bij Bar Bodega Brul, waar u onder het genot van een lekker kopje koffie met digestief kunt nagenieten van de voortreffelijke avond uit.


Een indruk van de kaart
Wij volgen het aanbod van onze poelier.
Wildmenu’s vanaf € 32,50


Wild Hap Stap arrangement
Dit arrangement biedt u een compleet verzorgde avond uitmet lekker eten, drinken en veel gezelligheid. Met z’n tweeën of met een groep, u bent van harte welkom. U kunt elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 19.00 uur ‘Hap Stappen’. Reserveert u even van tevoren? Dan garanderen wij u een perfecte avond uit. Graag tot ziens.

Bijzonderheden
Voor of na het diner kan er (tot 19.30 uur) gratis gebruik worden gemaakt van de kegelbanen. 

 


  


Locaties van de restaurants