Hotel Restaurant Bakker

Dorpsstraat 24
7251 BB Vorden
T. (0575) 55 13 12
F. (0575) 55 37 40
info@bakker.nl
www.bakker.nl

Openingstijden restaurant: 12.00 tot 21.00 uur
Aantal zitplaatsen: restaurant 150, serre/wintertuin 40
Overnachtingsmogelijkheid: voor 66 personen
(12 standaard kamers en 18 luxe kamers)
Gastheren en Gastvrouwen: Klaas & Loke Bakker en Jeroen & Liesbeth Geubels-Bakker

Hotel Restaurant Bakker

Bakker in Vorden

Bakker in Vorden; wie kent de naam niet? Lekker eten, gemoedelijk iets drinken en rustig slapen, dat is waar hotel Bakker voor staat. Dat maakt het bedrijf al bijna 70 jaar één van de bekendste horecabedrijven in de Achterhoek. Wild eten kent een lange traditie in dit bedrijf. Dat is wel te zien aan de decoratie. Vele geweien sieren de gelagkamer. Ook de prachtige schilderijen hebben vaak het thema van de jacht. Het wild dat u gaat eten is afkomstig uit de bossen rond Vorden. Wij serveren een aantal klassieke gerechten zoals Fazant Metternich, hazerugfilet en reebiefstuk. Bijzonder is de wildproeverij waarmee u kennis maakt met verschillende soorten wild. 

Hotel Bakker beschikt over een aantal prachtige koetsen waarmee wij u graag de omgeving laten zien. Hoe heerlijk om dan onderweg een lekker drankje of hapje te nuttigen. Een bijzondere ervaring geschikt voor groepen vanaf vier personen.  

Bakker interieur

Een indruk van de kaart
Hotel Bakker serveert in het wildseizoen vele wildspecialiteiten, zoals fazant Metternich en de uitgebreide wildproeverij; een assortiment van vele wildsoorten: wild konijn, fazant, wilde eend, haas, hazenrug en reebiefstukjes.

Hotelkamers
De hotelkamers bevinden zich in het onlangs gerestaureerde hotelpand. De ( 18 ) deluxe hotelkamers zijn sfeervol, luxe en tijdloos ingericht. Ze beschikken over koffie en thee faciliteiten, lcd scherm en Wi-Fi. 

Rondritten per koets
Wij laten met trots een koets voor u voorrijden. Aan de overkant van het hotel, uiteraard in het Koetshuis, staan onze koetsen voor u klaar. Op afspraak laten wij u graag de mooie omgeving van Vorden op deze bijzondere manier zien. 


Wild & Wandelarrangement  € 195,-

  • 2 overnachtingen op basis van een Deluxe kamer
  • 2 x uitgebreid Achterhoeks ontbijtbuffet
  • 2 avonden een 4 gangen-wildmenu
  • Wandelroute
  • Geldig elke dag van de week

Bakker buitenaanzicht    

 


Locaties van de restaurants