Hotel Restaurant Bakker

Dorpsstraat 24
7251 BB Vorden
T. (0575) 55 13 12
F. (0575) 55 37 40
info@bakker.nl
www.bakker.nl

Openingstijden restaurant: 12.00 tot 21.00 uur
Aantal zitplaatsen: restaurant 150, serre/wintertuin 40
Overnachtingsmogelijkheid: voor 66 personen
(12 standaard kamers en 18 luxe kamers)
Gastheren en Gastvrouwen: Klaas & Loke Bakker en Jeroen & Liesbeth Geubels-Bakker

Hotel Restaurant Bakker

Bakker in Vorden
Bakker in Vorden.Wie kent de naam niet? Hotel Bakker is van oudsher één van de meest bekende horecabedrijven in de Achterhoek. Bakker ligt in het centrum van het achtkastelendorp Vorden, temidden van een bosrijke omgeving. Het knusse café is dé ontmoetingsplaats voor streekbewoner en toerist. Aan de tuinzijde ligt het sfeervol ingerichte restaurant. Daar bevindt zich ook de serre met wintertuin, een ideale plek
voor een intiem diner met een klein gezelschap. Bakker in Vorden biedt ook nog twee kleinere zaaltjes, voorzien van een sfeervolle inrichting, die juist in de wildtijd tot de verbeelding spreken. De wildgerechten vormen een lange traditie binnen dit bedrijf. Het wild is veelal afkomstig uit de bossen rond Vorden. Bijzonder is de wildproeverij, een kennismaking met een groot aantal soorten wild.

Over kennismaking gesproken: voorafgaand aan lunch of diner kunnen er – op afspraak – rondritten per koets door de omgeving worden gemaakt. Een bijzonder arrangement, uitermate geschikt voor gezelschappen vanaf vier personen. Naar wens kan de rondrit worden gecombineerd met een drankje of een versnapering onderweg. Bakker interieur

Een indruk van de kaart
Hotel Bakker serveert in het wildseizoen vele wildspecialiteiten, zoals fazant Metternich en de uitgebreide wildproeverij; een assortiment van vele wildsoorten: wild konijn, fazant, wilde eend, haas, hazenrug en reebiefstukjes.

Hotelkamers
De hotelkamers bevinden zich in het onlangs gerestaureerde hotelpand. Alle 18 Deluxe hotelkamers zijn sfeervol, luxe en tijdloos ingericht, voorzien van bad en douche, separaat toilet, koffie- en theefaciliteiten, lcd-scherm en wifi.

Rondritten per koets
Wie ons al een beetje kent, weet dat wij met bescheiden trots de koets voor u voorrijden. Aan de overkant van het hotel, in het koetshuis, staan onze koetsen het gehele jaar door voor u klaar. Op afspraak maken wij graag een rondrit.

Wild & Wandelarrangement  € 195,-

  • 2 overnachtingen op basis van een Deluxe kamer
  • 2 x uitgebreid Achterhoeks ontbijtbuffet
  • 2 avonden een 4 gangen-wildmenu
  • Wandelroute
  • Geldig elke dag van de week

Bakker buitenaanzicht    Locaties van de restaurants