In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Carpe Diem
Langeboomsestraat 5
7046 AA Vethuizen-Montferland

E info@hotelcarpediem.nl
T [0314] 65 14 24
I www.hotelcarpediem.nl

Havezathe

Carpe Diem

Havezathe Carpe Diem is één van de mooiste hotels/restaurants van de Achterhoek, gevestigd in een herenboerderij anno 1200, tussen Zeddam en Doetinchem met zicht op Montferland.

Op de voormalige deel van de boerderij bevindt zich het à la carte restaurant, en in en rond de opkamer is een sfeervolle lounge. De herenkamer biedt ruimte om te vergaderen en kan gebruikt worden voor intieme diners voor maximaal 18 personen (private dining). 


Op de voormalige deel van de boerderij bevindt zich het à la carte restaurant in en rond de opkamer is een sfeervolle lounge. De zeventien hotelkamers ademen elk door hun verschillende inrichtingen een aangename en persoonlijke sfeer uit. Havezathe Carpe Diem is de perfecte locatie voor wildliefhebbers. Al meerdere jaren is Carpe Diem een gerenommeerd aanbieder van wild. Voor zowel de klassieke wildgerechten, maar ook eigentijdse gerechten, met een persoonlijke draai van chef-kok Remco Fennemann en zijn keukenbrigade. Combineer het wilddiner met bijpassende wijnen om de totale beleving compleet te maken.

Openingstijden keuken: 11.30 - 16.00 uur en vanaf 17.30 uur

Gesloten: van 29 december tot 4 januari

Aantal zitplaatsen restaurant: 70

Overnachtingsmogelijkheid: voor 34 personen

Wild genieten