In het najaar weer volop wildgerechten op het menu !

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

BonAparte's restaurant Le Défi
Lochemseweg 37
7244 RR Barchem

E info@hotelbonaparte.nl
T 0573 29 89 00
I www.hotelbonaparte.nl

Boetiek hotel

BonAparte's restaurant Le Défi

Boetiek staat voor uniek en eigenzinnig. En dat is waar het compleet vernieuwde Boetiek hotel BonAparte voor staat. Een uniek pand en een unieke plek verdienen eigenzinnige aandacht. Onze gastvrijheid zal uw verblijf bijzonder maken.

Het restaurant is gelegen temidden van eeuwenoude natuur aan de voet van de Lochemse berg. De keukenbrigade kookt vindingrijke klassiekers en moderne recepten met ingrediënten die u terugleiden naar onze prachtige streek. De Achterhoek. De persoonlijkheid van onze chef proeft u in onze eigenzinnige samenwerking met Chinees restaurant Chun Lin – Barchem.
Boetiek hotel BonAparte’s restaurant Le Défi gaat haar arrangement combineren met één van de beste Chinese keukens uit de wijde omtrek. Restaurant Chun Lin! Wild beleven in de Achterhoek op een oosterse wijze. Een herinnering die een leven lang mee zal gaan!

Aankomst op zondag t/m donderdag
€ 140,- per persoon
Aankomst op vrijdag of zaterdag
€ 150,- per persoon
Een upgrade naar een luxe tuinkamer kost
€ 17,50 p.p.p.n.

Voor de echte genieters!

Dit is één van de meest bijzondere wildarrangementen. Overheerlijke traditionele wildspecialiteiten en wild op oosterse wijze uit twee hele bijzondere keukens van de Achterhoek.